DM Networks - Ko smo mi

Ljudi, stručnost, iskustvo

DM Networks d.o.o. čine inženjeri i serviseri koji su godinama sticali znanje i iskustvo radom za neka velika i mala preduzeća poznate i manje poznate ISP - ove (internet service provider) tako da nam je ovaj posao odlično poznat.

Najviše smo naučili na njihovim tehničkim greškama najčešće u izboru opreme i kadrova ali i onim moralnim vrednostima u odnosu prema dobavljačima, zaposlenima i naravno prema onim najbitnijim, a to su korisnici.

Vrlo brzo smo shvatili da gotovo svi oni imaju problem sa krajnjim korisnicima i da im zbog toga trpe profesionalni korisnici odnosno pravna lica pa smo odmah doneli odluku da radimo samo pravna lica.

Kompjuterska - računarska mreža

Zašto je potrebna mreža računara

Mnogo je razloga zašto bi svaka odgovorna firma trebala da umreži sve svoje poslovnice (računarska mreža u poslovnicama).

Neki od njih su: svi kompjuteri mogu da razmenjuju podatke među sobom (ne treba više da šaljete vozača ili sami da idete da uzimate neki podatak iz neke poslovnice na USB fleš), ili da vaš knjigovodstveni program radi preko jednog servera interaktivno i svaki potrebni podatak imate u trenutku na dugme sa bilo koje tačke u svetu, ili zamislite situaciju da od kuće možete videti šta Vam se dešava u poslovnici ne morate da se zbog neke sitnice zaputite autom ka toj poslovnici a put vas vodi baš u nezgodno vreme u vreme saobraćajnog špica.

E, tu nastupamo mi, uradimo za Vas kompletnu mrežu a po potrebi i video nadzor i Vi vrlo brzo shvatite koliko ste uštedeli ne samo na polju finansija nego i vremenski, možete se posvetiti nekim drugim projektima.

Developed by BizNet izrada sajta Designed by Poslovni imenik Obrenovac