• DM NETWORKS

    telekomunikacione usluge, wireless - bežični internet, eternet i lokalna mreža, CISCO, Mikrotik, TP link, video nadzor, umrežavanje računara, alarmi

    DM NETWORKS

Tehnička podrška

Tehnička podrška preko programa Team Viewer

Skoro sve Vaše probleme, podešavanja, testiranja... možemo vrlo brzo i efikasno rešiti i bez dolaska u Vašu firmu. Potrebno je samo da preuzmete jedan kratak program klikom na download sekciju i pratite nekoliko jednostavnih uputstava koje ćemo Vam navesti.

1. Preuzimanje programa Team Viewer

Tehnička podrška - preuzimanje

Kliknite na dugme DOWNLOAD. Preuzimanje će početi automatski.

2. Pokretanje programa Team Viewer

Nakon završenog preuzimanja potrebno je da na svom računaru uđete u folder gde je program preuzimanjem sačuvan. Obično je to c:\Users\ImeVasegPC\Downloads\

Tu pronađite aplikaciju koja se zove Tehnicka_podrska.exe i pokrenite je duplim klikom. Najverovatnije će Vam se otvoriti prozor kao na slici levo. Kliknite na "Run".

3. Odricanje od odgovornosti

U ovom koraku pročitajte šta sadrži Ugovor o odricanju od odgovornosti. Za nastavak je neohodno da ga prihvatite. Kliknite na dugme "Prihvati" (slika desno).

Ukoliko kliknete na dugme "Odbij" program će se prekinuti. U ovom slučaju za ponovo pokretanje potrebno je ponoviti postupak opisan u drugom koraku.

4. Početak rada

Sada se program Team Veawer pokrećei i otvoriće Vam se prozor kao na slici. Sve što je još potrebno je da nam saopštite devetocifreni broj iz polja označenog kao Vaš ID i lozinku iz sledećeg polja.

Kada nam saopštite Vaš ID i lozinku, mi ćemo preuzeti upravljanje Vašim računarom i raditi na njemu kao da smo tu fizički prisutni.

Preporučujemo Vam da ovu aplikaciju premestite na desktop Vašeg računara ili da na desktop-u kreirate prečicu (Shortcut) ka ovoj aplikaciji.

Bezbednost Vašeg računara

Važno je da znate da upotrebom ovog programa bezbednost Vašeg računara ni na koji način nije narušena!

Sesija će trajati dok je Vi ne zatvorite klikom na dugme "Odustani". Pri sledećem pokretanju ove aplikacije ponovo ćete morati da nam saopštite ID i lozinku jer je za novu sesiju automatski kreirana i nova lozinka.

 

I ovo je važno je da znate: Dok mi rešavamo problem preko Vašeg računara, Vi nemojte pomerati miša, kucati po tastaturi niti preduzimati bilo koje druge radnje na njemu!

Developed by BizNet izrada sajta Designed by Poslovni imenik Obrenovac