Video nadzor, alarmni sistemi i kontrola pristupa

Video nadzor

U zadnjih nekoliko godina sve je više zahteva za video nadzorom i kontrolom istog sa udaljenih lokacija, odnosno sami uvoznici i distributeri opreme za video nadzor angažuju nas da umrežimo udaljene lokacije za njihove kupce radi kontrole video nadzora. Prirodno je bilo i da savladamo tehniku same ugradnje opreme za video nadzor te su sami proizvođači ove opreme obučili naše inženjere za ugradnju setovanje i rukovanje ovom opremom.

Alarmni sistemi sa dojavom protivpožarni alarmi

DM NETWORKS isključivo ugrađuje Paradox alarmne sisteme. Paradox je inače renomirani kanadski proizvođač i svetski lider u oblasti security opreme koga karakteriše najviši stepen pouzdanosti i komfora prilikom upotrebe. Izbor alarmne centrale se vrši u skladu sa načinom korišćenja objekta, odnosno zahtevima koje korisnik postavlja pred sistem zaštite.

Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena

U kontroli pristupa nudimo opremu prilagođenu od malih do velikih objekata. Vršimo integraciju kontrole pristupa sa ostalim vidovima zaštite. Uložen novac u evidenciju radnog vremena se vrlo brzo vraća kroz povećanu radnu disciplinu. Ugrađujemo isključivo iGuard Access Control & Time Attendance System i to modele LM520-FOSC i LM520-FSC

iGuard je 2002. godine proglašen uređajem godine u Svetu. Sa vrlo pristupačnom cenom i modernim rešenjem je odličan izbor.

Developed by BizNet izrada sajta Designed by Poslovni imenik Obrenovac